Grijp je kans en start 2024 met een avontuur!

De R zit in de maand, dit betekend dat het bij ons begint te kriebelen en wij druk zijn met de puntjes op de I. Ondertussen zijn de routes zijn klaar, waanzinnige maaltijden, de hotels geboekt en de activiteiten zijn rond! Wij zijn klaar om eind Januari 2024 te vertrekken naar de Noordkaap!

Twijfel jij nog en droom je over rendieren, de Noordkaap, sneeuwscooters, barre temperaturen, rijden over arctic wegen en hou je van een uitdaging. Schijf je dan snel in en rij in januari 2024 nog met ons mee!

Inschrijven kan op www.expeditie-noordkaap.nl/inschrijven

Expeditie Noordkaap staat voor 8 dagen puur avontuur. Tijdens onze 8-daagse toer kom je op de mooiste plekken van Scandinavië met als hoogtepunt de Noordkaap zelf. De Noordkaap ligt op het eiland Magerøya wat het noordelijkste punt van Europa is, op 307 meter boven het niveau van de Arctische Oceaan. Om met de auto Magerøya te kunnen bezoeken, is een onderzeese tunnel aangelegd. Deze Noordkaaptunnel is bijna 7 km lang en bereikt een diepte van 212 meter onder de zeespiegel. Lange tijd was dit een van de meest bijzondere, langste en diepste onderzeese tunnels ter wereld.