Informatie over Expeditie Noordkaap


Warning: Undefined array key "media_url" in /home/noordkaap/domains/expeditie-noordkaap.nl/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/components/instagram/includes/class-instagram-feed.php on line 995

Warning: Undefined array key "media_url" in /home/noordkaap/domains/expeditie-noordkaap.nl/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/components/instagram/includes/class-instagram-feed.php on line 1025

Deprecated: usort(): Returning bool from comparison function is deprecated, return an integer less than, equal to, or greater than zero in /home/noordkaap/domains/expeditie-noordkaap.nl/public_html/wp-content/plugins/instagram-slider-widget/components/instagram/includes/class-instagram-feed.php on line 686

Expeditie Noordkaap staat voor 8 dagen puur avontuur. Tijdens onze 8-daagse toer kom je op de mooiste plekken van Scandinavië met als hoogtepunt de Noordkaap zelf. De Noordkaap ligt op het eiland Magerøya wat het noordelijkste punt van Europa is, op 307 meter boven het niveau van de Arctische Oceaan. Om met de auto Magerøya te kunnen bezoeken, is een onderzeese tunnel aangelegd. Deze Noordkaaptunnel is bijna 7 km lang en bereikt een diepte van 212 meter onder de zeespiegel. Lange tijd was dit een van de meest bijzondere, langste en diepste onderzeese tunnels ter wereld.

Expeditie Noordkaap 2022

Door deze Arctische weersomstandigheden zijn de wegen niet altijd makkelijk begaanbaar, maar zorgen ze wel voor unieke omgevingen en locaties waar niet iedereen zomaar dag en nacht rijdt.

Expeditie Noordkaap is een autotoertocht, waarbij het wedstrijdelement continu meetelt. Houd er rekening mee dat het beslist geen race is of zal worden. Met een autotoertocht zal iedereen zich moeten houden aan de lokale verkeersregels en dit zal dus ook zwaar meetellen in de puntentelling.

Naast de “zware” etappes en activiteiten zorgt de organisatie ‘s avonds, in de geregelde hotels, voor goed en vooral lekker eten. Ook zal er altijd de mogelijkheid zijn om in bijvoorbeeld de bar alle opgedane belevingen van die dag met elkaar uit te wisselen.

Wat het vooral bijzonder maakt, is de broederschap die je tijdens Expeditie Noordkaap opbouwt. Deze broederschap maakt het mogelijk om gezamenlijke problemen te overwinnen, zodat je na afloop kunnen terugkijken op een onvergetelijke Expeditie Noordkaap!

Wanneer en wat kost het?

Wij vertrekken op zondag 28 januari 2024 en op zondag 4 februari 2024 is de finish weer in Nederland. Een team bestaat uit maximaal 2 personen, die in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Deelname bedraagt €4.235,- per team excl. btw. Prijs is op basis van een tweepersoonskamer, toeslag éénpersoonskamers is € 440,- per persoon.

Waar kunnen jullie op rekenen?

  • 8-daagse toertocht met professionele begeleiding
  • overnachtingen in bijzondere setting
  • Ontbijt en diner
  • GPS volgsysteem
  • Diverse Scandinavische activiteiten gedurende de tocht
  • Unieke ervaringen

Waar wacht je op? Grijp je kans, maak je droom waar!
Reserveer hier jullie eigen startbewijs!