Expeditie Noordkaap staat voor een hoge fun factor.

8000 Kilometer avontuur, Expeditie Noordkaap is een 8-daagse toer die je naar de mooiste plekken in Scandinavië brengt. Het hoogtepunt is natuurlijk een bezoek aan de Noordkaap zelf. De challenge bestaat uit slim navigeren, om zo de kortste en slimste route te bepalen. Tijdens de tocht naar het hoge noorden geniet je van de fantastiche uitzichten van Noorwegen, Zweden en/of Finland.

Sportiviteit is de belangrijkste spelregel. Teambuilding staat hoog in het vaandel bij de expeditie! Samen met de andere teams trotseer je arctische temperaturen
tot wel 40 graden onder nul. Maar samen wordt ieder probleem overwonnen, een onvergetelijke belevenis.

Bij de expeditie Noordkaap heeft u altijd 1 of meerdere bijzondere overnachtingen. Denk hierbij aan het slapen in een ijshotel, finse kota of misschien wel een iglo.

Ver voorbij de poolcirkel vind je de Noordkaap. De Noordkaap wordt beschouwd als het noordelijkste puntje van het Europese continent en ligt ruim 300 meter boven de zeespiegel. Jaarlijks trekt de noordkaap meer dan 200.000 toeristen. Ondanks dat de Noordkaap zover naar het noorden ligt, heeft het een betrekkelijk mild klimaat. Gemiddeld tussen de -3 en -11 graden Celsius.

De Noordkaap bevindt zich in een landschappelijk berschermd gebied. Via een onderzeese tunnel van 7km lang bereikt u de Noordkaap. Tijdens onze toertocht zullen wij het laatste deel onder begeleiding van sneeuwruimers naar de Noordkaap rijden.

Wil je dit mooie avontuur zelf meemaken? Schrijf je dan snel in.