Team De Wijnhoeve rijdt voor Home of Hope 4all

Beste mensen,

Zondag 31 januari gaan wij, Aad en Merel, deelnemen aan “Expeditie Noordkaap”, een tocht met eigen auto van 8000km in 8 dagen.

Een groot avontuur, dat zowel een sportieve uitdaging als een mooie tocht door de Scandinavische natuur zal zijn met als eindpunt het noordelijkste puntje van Europa, de Noordkaap. Met 13 andere teams starten we deze reis waarin het ook het competitie element niet zal ontbreken. Zondag 8 februari hopen we weer veilig terug te komen in Lichtenvoorde.

Wij willen ons avontuur iets extra’s meegeven door te rijden voor een goed doel, nl. het kindertehuis “Home of Hope 4all” in Sri Lanka, waar een nicht van Lucia, José van Nunspeet, zich al jaren niet aflatend voor inzet.
Het is een huis voor bijna 100 kinderen (veelal met een traumatische achtergrond) die, als zij daar niet waren opgevangen, absoluut geen hoop meer hadden.
Half januari vertrekt Lucia naar Sri Lanka om als vrijwilliger 4 weken te gaan werken in dit kindertehuis. Een 40 Ft container, vol gedoneerde spullen van rolstoelen en zakken kleding tot fietsjes en stoelen, hebben we laatst helpen inpakken en deze is nu onderweg naar Sri Lanka.
Lucia gaat daar o.a. helpen om al deze spullen uit te pakken en te organiseren.
Drie jaar geleden hebben Lucia en Merel zelf gezien hoeveel goed werk daar wordt gedaan voor de kinderen en specifieker nog voor de gehandicapte kinderen uit de omgeving. Zij krijgen een totaal ander leven door hulp van de therapeutische afdeling die in het Home of Hope is opgezet.( Home of Hope Rehabilitation Centre)

Wij willen via deelname aan deze Expeditie Noordkaap”” samen met u, een steentje bijdragen. We zouden het fantastisch vinden wanneer u/jullie een donatie hiervoor zouden willen doen. Alle sponsorgelden komen rechtstreeks ten goede van de kinderen. Er blijft niets aan de strijkstok hangen!!!

U kunt uw donatie doen via een speciaal geopend rekeningnummer  NL43RABO0307989704  tnv. Home of Hope4all met evt. uw vermeldingsnaam voor op de auto.
U kunt zoveel kilometers à 1 cent doneren als u wilt, maar als u het volledige aantal km’s (8000) doneert zullen wij uw naam of bedrijf op onze auto vermelden als “Vrienden van Home of Hope 4 all”.
Via een track and Trace systeem zijn we per minuut te volgen. En via een blog zullen wij het thuisfront op de hoogte houden.
Alle donateurs krijgen na veilige thuiskomst wat beeldmateriaal van onze tocht.

Voor informatie Home of Hope 4all: www.homeofhope4all.nl,  en over onze bizarre tocht zie www.expeditie-noordkaap.nl

We hopen op u te mogen rekenen.
Merel & Aad