Goede doel Kamminga’s

OPGEVEN IS GEEN OPTIE !Aanstaande zondag 30 januari vertrek ik samen met mijn vader op expeditie Noordkaap, een bijzonder 8 daags avontuur naar de Noordkaap.

Graag willen we Maaike de Boer en Allexa steunen in hun strijd tegen kanker.

Waarom benoem ik deze ziekte? Tegelijk met mijn bijzondere avontuur met mijn vader is er een mooie actie gaande voor onderzoek naar kanker. Helaas heb ik mijn moeder vorig jaar te vroeg verloren aan deze verschrikkelijke ziekte.

De actie tejongtegenkanker is opgezet door Maaike de Boer die zelf stadium 4 melanoomkanker heeft. Haar kleine nichtje van 4 jaar vecht tegen stadium 4 neuroblastoom en hoewel de onderzoeken voor hun misschien te laat kan zijn kunnen we door veel geld in te zamelen wel andere mensen hun levens verlengen of zelfs redden!
Hoe mooi is het dan ik met mijn bijzondere reis met mijn vader donaties kan binnen halen voor deze actie.
Willen jullie doneren dan kan dit via de volgende link
https://www.actievooravlfoundation.nl/actie/tejongtegenkanker/donateurs
Na het betalingsscherm komt er een pagina waarin je een bericht kan achterlaten, het zou leuk zijn als je hierbij aangeeft dat de donatie is gedaan namens de Noordkaap challenge van de Kamminga’s